Turer med ledare

Ingen tidigare erfarenhet av paddling krävs, men du måste vara simkunnig. Om det behövs börjar vi alltid med grundläggande instruktioner innan vi ger oss iväg och du får även tekniktips under resans gång. Ta med ombyte, även om det är sällan det behövs. Något att äta och dricka är också bra att ha med.Vi förbehåller oss rätten att ställa in turer med för få deltagare, och då betalas givetvis hela avgiften tillbaka. Anmälan och betalning: Senast två dagar innan.

Om ni är minst 5 personer som vill ha en ledarledd tur någon annan dag än de inplanerade är ni välkomna att höra av er. Det går oftast att ordna om inget annat är inplanerat. 

Inplanerade turer 2017

Turer görs på lite olika ställen inom vårt område. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om respektive tur. Om du går till kalender kan du se säsongens hela utbud, inklusive datum.

Stadspaddling i Karlstad, 3 tim: Vi startar vid Mariebergsskogens parkering och paddlar upp i en av Klarälvens grenar. Läs mer.

Naturweekend i Sunne: I samarbete med Ulvsby Herrgård blir det bekvämt boende och god mat samt förstås fin paddling. Läs mer.

Øyeren-deltat vid Fetsund: Vi startar vid Fetsund Lenser och paddlar vi söderut in i Øyeren-deltat. Det är en heldagstur som tar ca 7 timmar. Läs mer.

Bysjön: Här samlas vi vid Haganäset Camping söder om Charlottenberg och tar en tur på Bysjön. Läs mer.

Vrångsälven/Hugn, 4 tim: Vi startar på Vrångsälven väster om shoppingcentret i Charlottenberg och paddlar till sjön Hugn vid Valfjället i Köla. Alternativt paddlar vi enbart på Hugn. Läs mer.

Paddling och vandring med övernattning i Prostgården, Sunne: Först paddlar vi på Rottnen vid Gräsmark och därefter transporterar vi oss ned till Sunne och paddlar på den ännu smalare och krokigare Lerälven och en tur ut på Frykensjöarna. Läs mer.